CAKE POPS ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΔΑ



Υλικά

  • > ΓΙΑ ΤΑ CAKE POPS ΜΕ ΚΕΙΚ
  • 1 δόση κέικ της αρεσκείας σας
  • 250 gr. τυρί κρέμα
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • > ΓΙΑ ΤΑ CAKE POPS ΜΕ ΟREO COOKIES
  • 1 μεγάλη συσκευασία μπισκότα Οreo
  • 250 gr. τυρί κρέμα
  • > ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
  • 600 gr. σοκολάτα της αρεσκείας σας
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες

  1. Τα cake pops με κέικ

    Ετοιμάζετε μια δόση το κέικ και το αφήνετε να κρυώσει πάρα πολύ καλά.
    Θρυμματίζετε το κέικ και το αναμειγνύετε με το τυρί κρέμα, το γάλα και την άχνη.
    Ζυμώνετε μέχρι να πάρετε ένα μείγμα που δεν κολλάει στα χέρια.
    Πλάθετε μικρές μπαλίτσες (σαν κεφτεδάκια) και τα ακουμπάτε σε λαδόκολλα.
  2. Λιώνετε 100 gr. από την σοκολάτα σε μπαιν μαρί.
    Βουτάτε μέσα τα ξυλάκια που θα στηρίξετε τα cake pops και τα καρφώνετε στα cake pops.
    Tα ακουμπάτε και πάλι ανάποδα στην λαδόκολλά και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3. Λιώνετε την υπόλοιπη σοκολάτα με το μέλι, πάλι σε μπαίν μαρί και την αφήνετε να κρυώσει ελαφρά.
  4. Βουτάτε τα cake pops στριφογυρίζοντάς, τα ελαφρά, να καλυφθούν από την σοκολάτα και τα τοποθετείτε όρθια σε ένα χαμηλό ποτήρι για να στεγνώσουν.
    Διακοσμήστε τα cake pops σύμφωνα με την φαντασία σας!
  5. Αν θέλετε μπορείτε να τα φτιάξετε χωρίς επικάλυψη και απλά να τα βουτήξετε σε τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα, πιέζοντάς την ελαφρά για να κολλήσει!
  6. Τα cake pops με μπισκότα Οreo

    Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο moulti και ακολουθείτε την ίδια ακριβώς διαδικασία των cake pops με κέικ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου